Welke webmail providers zijn er?

Er zijn meerdere webmail providers waar je uit kunt kiezen. Een webmail is een service waarbij je e-mails kunt opmaken en versturen vanuit de browser. Je hoeft dus geen programma meer te downloaden om een mailtje te verzenden. In dit artikel geven we een overzicht van verschillende providers en geven we een aantal factoren weer waar je bij je keuze op moet letten.

Gebruiksvriendelijkheid

Uiteindelijk wil je graag een e-mail provider vinden die gebruiksvriendelijk werkt. Zo wil je snel en eenvoudig een e-mailtje kunnen opstellen. We hebben tenslotte geen tijd om dingen uit te zoeken. Er zijn gelukkig genoeg webmail providers die een hele simpele interface hebben. De interface is de omgeving waarin je een mailtje opstelt en verstuurt. Bij de meeste aanbieders werkt deze interface zo eenvoudig dat alles vanaf het begin voor zich spreekt. Een gebruiksvriendelijke interface bestaat uit een zoekbalk en knoppen met icoontjes.

 

E Mail, Marketing, Geld, Dollar, Mensen, Clients

Integreren op mobiele apparaten

Tegenwoordig maken we niet alleen meer gebruik van een computer. Het grote voordeel van webmail is dat je vanaf verschillende apparaten kunt inloggen en een mailtje kunt versturen. Met mobiele apparaten bedoelen we smartphones, wearables en tablets. Zo is het mogelijk om een mailtje te openen op je smartphone en deze te antwoorden op je computer. Dit was in het verleden bijvoorbeeld ondenkbaar. Maar voordat je hier gebruik van kunt maken zul je eerst de webmail moeten integreren op de verschillende apparaten waar je gebruik van maakt. Dit gaat bij de ene provider makkelijker dan bij de ander. We raden je aan om je van te voren goed te verdiepen in de integratie met mobiele apparaten. Niemand heeft uiteindelijk zin om hier veel tijd aan te besteden.

 

Email Reclame, Nieuwsbrief, E Mail, Marketing

De beste webmail providers

Er zijn verschillende providers waar je uit kunt kiezen. Zo is Gmail bijvoorbeeld een veelgebruikte webmail, omdat het vooral erg simpel werkt. Daarnaast zien we ook steeds meer mensen Skynet & Proximus webmail gebruiken. Het is raadzaam om je goed te verdiepen in de mogelijkheden en de wensen die je zelf hebt. Door dit van te voren uit te zoeken is het makkelijker om een match te vinden. Op deze website vind je veel informatie over de verschillende webmail providers, welke functionaliteiten ze hebben en hoe ze werken. Ook wordt de service hier beoordeelt en aangeven hoe simpel alles werkt. De meeste webmail providers zijn gratis voor particulieren. Voor bedrijven vind je zowel betaalde als gratis versies.

Geplaatst in Zakelijk en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *