Anera.eu regelt jouw magazijnvloer!

Anera.eu regelt jouw magazijnvloer!

5 december 2017 Uit Door Redactie

Anera.eu zorgt ervoor dat ondernemers de werkruimte zo goed mogelijk kunnen benutten. In het begin was ik hier totaal niet mee bezig. Pas op het moment dat ik inzag dat onze ruimtes te klein werden wel. Ik ben vervolgens op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om meer opslag te realiseren. Het liefst zoek ik wel een bedrijf die hier al enigszins ervaring mee heeft. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Anera. Dit bedrijf kwam bij meerdere zoekopdrachten het beste uit de bus.Anera.eu

Anera.euAfspraak gemaakt metĀ Anera.eu

Zo heb ik een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kan ik mijn wensen bespreken en maken zij een offerte op. Het prettige hiervan is dat het erg gezellig is verlopen. De snelheid met het organiseren en realiseren van een extra verdieping is onwijs goed. Bovendien zijn de kosten voor om dit te realiseren aan de lage kant. Voor mij was het snel duidelijk dat wij bij dit bedrijf aan het juiste adres zijn.

In de tussentijd dat zij druk bezig waren met het opmaken van de offerte, kon ik met hen in gesprek. Zo kreeg ik te horen dat zij geregeld deze opdrachten binnen krijgen. Persoonlijk gaf mij dit een goed gevoel. Met name het feit dat zij dit al vaker hebben gelegd. Hierdoor heb ik er vervolgens voor gekozen om klant te worden bijĀ Anera.eu. Nadat ik de offerte had gekregen was ik meteen verkocht. De kosten zijn onwijs aan de lage kant. Bovendien konden zij in een mum van tijd bij ons de extra verdieping gaan realiseren. Voor mij was het duidelijk en ik heb uiteindelijk akkoord gegeven voor de offerte. Zo stonden zij nog geen drie dagen later al bij ons op de stoep om het werk uit te gaan voeren.

Volg & like ons