De beste kerstpakketten kopen doe je bij Promotie

Promotie

PromotieIn de koudere maanden breekt de kerst weer aan, en dus betekent dat ook gelijk dat ik als teamleider mijn personeel moet en wil bedanken voor de prestaties van het afgelopen jaar. Voor het kerstpakketten kopen ben ik niet zelf naar de supermarkt gegaan maar wilde ik een compleet kerstpakket kopen bij een bedrijf die deze levert.

Mooi dat ze variërende pakketten hebben

Voor het kerstpakketten kopen ben ik naar een grote winkel gegaan die meerdere producten aanbied. Ik kwam bij het bedrijf Promotie uit. Ik zag dat ze hier veel producten aangeboden waaronder ook kerstpakketten. De kerstpakketten varieerden erg en dat vond ik juist fijn. Want ik wilde namelijk voor elke collega een kerstpakket kopen die bij hem of haar zou passen. Zo had ik voor de ene een pakket met wat eten en voor de andere een pakket met wat verzorgingsmiddelen. Ik vond het erg fijn dat ik uit meerdere kerstpakketten kon kiezen. Dat was echt een top-puntje.

Promotie

Weer beetje nostalgie meegebracht

Nu de kerstpakketten zijn binnengekomen heb ik ze tijdelijk even thuis gestald zodat de collega’s de pakketten nog niet kunnen zien. Ik ben blij dat ik dit jaar weer voor het ouderwetse kerstpakket ben gegaan in plaats van een cadeaubon. Dit deed ik omdat ik toch weer een beetje nostalgie wilde meebrengen. Vroeger werden we namelijk elk jaar overspoeld met kerstpakketten die meestal hetzelfde inhielden. Daar zorgde ik wel voor, dat ik een beetje een gevarieerd kerstpakket zou gaan geven aan de collega’s.

Volg & like ons