Deze boekhouder uit Hoofddorp moet je kennen

Deze boekhouder uit Hoofddorp moet je kennen

19 juli 2017 Uit Door Redactie

boekhouder hoofddorpEen tijdje terug ben ik gaan zoeken naar een nieuwe boekhouder in Hoofddorp. Degene die ik hiervoor had, is namelijk met pensioen gegaan. Hij deed zijn werk altijd ongelofelijk goed, dus het was wel even jammer toen ik hoorde dat hij ging stoppen. Gelukkig had hij wel nog een tip over een ander kantoor waar hij hele goede verhalen over had gehoord. Online ben ik meteen gaan zoeken naar ervaringen met hen en daar kwam niets anders dan positieve verhalen uit. Daarom heb ik er uiteindelijk ook voor gekozen om contact met hen op te nemen. Ik had namelijk nog een aantal vragen over hun werkwijze. Toen eruit kwam dat dit precies aansloot bij mijn wensen, heb ik ervoor gekozen met hen in zee te gaan.

Erg tevrden

Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn keuze voor deze boekhouder uit Hoofddorp. JopDa is echt een aanrader voor iedereen die ook naar zoiets op zoek is. Alles gebeurd met heel veel nauwkeurigheid en er is in die tijd nog nooit een foutje gemaakt. Mijn belasting is iedere keer weer op tijd aangegeven en ik hoef nooit veel in te leveren. Ik ben hier nu echt een vaste klant voor de komende jaren.

Volg & like ons