Een nieuwe auto dankzij FinancialLeaseZZP.nl!

Een nieuwe auto dankzij FinancialLeaseZZP.nl!

4 juli 2017 Uit Door Redactie

Het was tijd voor een nieuwe wagen, maar de kosten leken onbetaalbaar. Totdat ik FinancialLeaseZZP.nl tegenkwam. Via hen heb ik in een handomdraai een nieuwe auto kunnen regelen voor mijn zaak en zodoende ga ik zonder moeite weer de weg op. Bij dit bedrijf kunnen ondernemers verschillende auto’s kiezen en die op afbetaling aankopen. Om het maar even eenvoudig uit te leggen. Online was ik gaan zoeken naar vervoersmogelijkheden voor startende ondernemers en zo kwam ik bij deze website terecht. Zij hebben mij direct overtuigd, toen ik las dat zij geen rare procedures hanteren met goedkeuringen en dergelijke, maar ook startende ondernemers zonder problemen een auto kunnen krijgen. Natuurlijk heb ik even contact opgenomen om er het fijne van te leren. Al snel wist ik dat dit het juiste bedrijf was voor mij! Zelf ben ik voor een personenauto gegaan, maar mijn man kon een bedrijfswagen regelen. Het is een kleine bestelbus geworden die er prachtig uit ziet!

Financial Lease ZZP Het kan gewoon!

Je vraagt je misschien af hoe dit voor ons bedrijf mogelijk is, aangezien wij startende ondernemers zijn. FinancialLeaseZZP.nl heeft zelf een mooie voorraad auto’s en regelt op deze manier de financiering en de auto’s helemaal zelf. Er zitten dus geen partijen tussen hen en de klant en zodoende kunnen de kosten laag blijven. Daar profiteren wij nu flink van! Een auto zou voor iedereen die het nodig heeft haalbaar moeten zijn en daar zorgt dit bedrijf nu voor. Wij zijn erg tevreden, ook over de snelle service!

Financial Lease ZZP

Volg & like ons