Eindelijk een telefoon reparatie in Delft gekregen

Telefoon reparatie in Delft

Als je dacht dat je overal een telefoon reparatie in Delft kon krijgen, dan heb je het mis. Ik dacht dat ik wel naar elke winkel kon gaan voor mijn telefoon. Niets was minder waar. Veel zaken vertelden mij dat ik net zo goed een nieuwe kon kopen. Er moest veel aan gerepareerd worden. Ook zitten er onderdelen in een telefoon die niet iedereen op voorraad heeft. Toch wilde ik geen nieuwe, maar gewoon een reparatie. Mijn telefoon was slechts 3 maanden oud. Ik moest er nog bijna 2 jaar lang voor betalen, dus dan wil je gewoon een goede! Helaas was niet alleen het scherm kapot, maar ook veel details. Uiteindelijk kwam ik bij telgefixt.nl terecht en zij hadden de oplossing. Omdat zij alleen maar goed personeel in dienst hebben, met kennis van zaken, werd ik snel geholpen. Het duurde dan wel even voor mijn telefoon de oude weer was. Maar, het voordeel was dat hij hier gerepareerd werd!

Telefoon reparatie in Delft Telefoon reparatie in Delft was erg gunstig

Zelf had ik online als een berekening gemaakt wat mijn reparatie zou kosten. Bij telgefixt.nl was mijn telefoon reparatie in Delft toch wat goedkoper. Gelukkig had ik een uitgebreide inboedel verzekering en hoefde ik slechts mijn 100 euro eigen risico op mij te nemen. Maar een voordelige prijs is voor iedereen gunstig natuurlijk! Mijn telefoon werkt echt perfect en daar ben ik telgefixt.nl zeker dankbaar voor. Ik ben er ook achter gekomen dat zij tablets repareren en allerlei smartphones. Zodoende kun je eigenlijk met elk apparaat wel bij hen terecht.
Telefoon reparatie in Delft

Niet betalen?

Wil jij ook een reparatie laten uitvoeren maar ben je bang voor de kosten? Kijk dan eerst online wat je te wachten staat. Tevens kun je bij jouw verzekeraar raadplegen of jouw telefoon verzekerd is! Dat scheelt jou weer een hoop kosten natuurlijk.

Volg & like ons