Excel xbrl

Excel is een van de meest gebruikte software voor het maken van rapporten in de wereld. Het is dan ook in Nederland een van de meest gebruikte software. Van de zelfstandige ondernemers tot aan de grote bedrijven maken gebruik van Excel. Het is een heel uitgebreide software dat toch makkelijk te gebruiken is. Sommige bedrijven moeten wel hun rapporten in xbrl aanleveren en hiervoor gebruiken ze Excel xbrl.

Sommige rapporten moeten vanaf 2017 in xbrl worden aangeleverd en dit is voor sommige bedrijven een klein probleem. Ze willen namelijk niet overstappen naar een heel nieuwe systeem voor een paar rapporten per jaar. Het gebruik van Excel is makkelijker en bespaart bovendien geld. Een heel nieuwe systeem gaat veel geld kosten. De oplossing hiervoor is Excel xbrl.

Met Excel xbrl kunnen de rapporten dat in Excel gemaakt zijn verandert worden in xbrl. Dit betekent dat alle rapporten gewoon in Excel gemaakt kunnen worden. Alleen de rapporten die in xbrl aangeleverd moeten worden kunnen dan omgezet worden naar xbrl met Excel xbrl.

De Excel xbrl software is dan ook een veel goedkopere oplossing dan een heel nieuwe systeem te laten installeren. Meer informatie over xbrl en Excel xbrl vind je op de onderstaande websites.

Volg & like ons