Freelance factoring, direct uitbetaald

Freelance factoring, direct uitbetaald

12 april 2018 Uit Door Redactie

Freelance factoring werkt zeer overzichtelijk, het scheelt je erg veel moeite en tijd. Maar het belangrijkste vind ik nog wel dat je binnen 24 uur jouw verkoopfactuur krijgt voldaan. Je zal je nu afvragen hoe dit kan? Hiervoor verwijs ik je door naar de website van Finqle.nl.

Toen ik deze website had ontdekt en meer informatie las over de freelance factoring. Gaf dit mij een prettig gevoel. Je krijgt namelijk de zekerheid dat je niet met een openstaande post komt te zitten. Zelf kan ik mij dit niet veroorloven. Maar nu ik de zekerheid heb dat de betaling van mijn klanten worden voldaan. Kan ik met een gerust hart verder blijven werken. Omdat ik zo erg tevreden ben over deze methode, ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog.

Freelance factoring

Freelance factoring werkt snel en overzichtelijk

Freelance factoring werkt niet alleen zo goed omdat je binnen 24 uur je betaling binnen krijgt. Je behoudt ook het overzicht van je debiteurenadministratie. Hierdoor heb je altijd inzicht en de medewerker van Finqle houdt je ook continue op de hoogte van de vorderingen. Je factuur kun je eenvoudig uploaden via de website.

Wanneer je zelf eens op de website kijkt, dan weet ik zeker dat ook jij snel enthousiast zal zijn. Tevens is dit ook geschikt voor de ZZPer en de ondernemers in MKB. Kortom, maak het jezelf ook makkelijk en besteed je debiteurenadministratie ook uit. Je hebt immers wel wat beters te doen dan achter je inkomsten aan te vangen. Wanneer jij ook tevreden bent over de diensten van Finqle. Laat dan ook jouw ervaring achter op een blog bijvoorbeeld. Want goede tips zijn er immers om te delen toch? Zelf hoop ik mijn gehele carrière nog gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van dit bedrijf.

Faktuur