Goede keukenvloer horeca is onmisbaar

keukenvloer horeca

Ervaringenkeukenvloer horeca

Een goede keukenvloer horeca is onmisbaar. Sinds twee weken heb ik een eigen pand waarin ik een restaurant ga beginnen en daarvoor ging ik op zoek naar de allerbeste. Toen ik jonger was heb ik altijd in een bar gewerkt en daar viel ik nogal eens omdat het glad werd. Dat wil ik bij mijn toekomstige personeel echt voorkomen, want ongelukken tijdens werktijd zijn niet de bedoeling. Daarom wilde ik echt iets vinden wat altijd zijn grip blijft behouden, zelfs als het nat is of er olie op ligt. Wij gaan veel friet bakken, dus dat vet kan nog wel eens lekken. Er kunnen nare ongelukken gebeuren met zulke warme en soms zelfs kokend hete pannen.

Mijn advieskeukenvloer horeca

Uiteindelijk ben ik toen uitgekomen bij het gebruik van pvc als mijn keukenvloer voor mijn nieuwe horeca onderneming. Deze wordt over een week gelegd en dan is bijna alles klaar. Het enige wat er dan nog moet gebeuren is alle meubels op hun plek zetten en dan kan de opening meteen gebeuren. Ik heb dit alles geregeld via het PVC Vloerenhuis. Zij weten precies waar zij het over hebben en daardoor gaat het ook allemaal erg snel. Ik had een aantal vragen en daar werd mij het antwoord heel erg uitgebreid op gegeven. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om eens op hun website te kijken. Hier staat heel veel informatie, maar er staan ook mooie voorbeelden om wat inspiratie op te doen.

Volg & like ons