Habraken heeft het voor jouw onderneming!

Habraken is je maar al te graag van dienst als je opzoek bent naar een professionele naaimachine. Het in gebruik nemen van een professionele machine vergt eenmaal een snelle werkwijze. Al kan er altijd wat kapot gaan aan de machine. Als ondernemer zijnde zit je hier natuurlijk niet op te wachten. Wij hebben altijd een extra machine bij ons in het magazijn staan. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken als er een machine kapot is gegaan. Het werk kan dan gewoon doorgaan en dat is wel zo prettig op dit moment. Momenteel hebben wij het namelijk zo onwijs druk dat iedereen volop aan het werk is.

Habraken

Habraken heeft ons weer geholpen

De machines draaien overuren. Nu dat wij geen back up meer hebben, ben ik op het internet gaan zoeken naar een reserve machine. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Habraken. Dit bedrijf heeft de beste machines in het assortiment. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aantrekkelijk. Onze keuze was dan ook snel gemaakt en wij hebben uiteindelijk een bestelling geplaatst bij dit bedrijf.

De bestelling is geplaatst en wij konden in de tussentijd verder met het werk. Nog geen twee dagen later hadden wij de bestelling al in onze magazijn staan. Wij hebben er wel voor gekozen om het eerst te testen voordat wij het gaan opslaan. De machine werkt onwijs goed en de snelheid van de productie is perfect. Mocht jij nog opzoek zijn naar een geschikte naaimachine? Dan raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken.

Volg & like ons