Heb jij ce certificering nodig?

Veel vragence certificering

Sommige producten geproduceerd in Europa hebben een ce certificering nodig. Dit geld niet voor alles, maar dat kun jij allemaal terugvinden in de lijst die staat op de website van de European Commission. Zelf kwam ik erachter dat wij deze moesten laten verlengen, want na een bepaald aantal jaar verloopt deze. Ook is het zo dat er regelmatig controles plaatsvinden om zeker te weten dat de kwaliteit nog wel voldoet aan deze maatstaven. Dit is vooral het geval bij medische middelen, want daarbij is het natuurlijk extra belangrijk. Zelf vind ik het als consument een erg prettig gevoel, maar als directeur van mijn onderneming vind ik het lastig. Ik weet er namelijk het fijne niet van en daardoor ben ik bang dat ik fouten maak. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij hierbij kon helpen en alle wetgevingen rondom dit onderwerp precies aan mij kon uitleggen.

Hulp

ce certificering

Uiteindelijk helpt Fifth Advocatuur mij nu alweer een aantal maanden met mijn ce certificering en daar ben ik heel erg blij om. Zij weten precies waarover zij praten en dat voelt goed. Met al mijn vragen kan ik hier altijd terecht en daarop geven zij mij duidelijk antwoord. Zo vroeg ik mij bijvoorbeeld af of dit ook nodig was bij het importeren van goederen die gemaakt zijn in China, maar voor deze dingen hoef jij deze markering niet te hebben. Mocht jij ook interesse in deze ondersteuning door dit advocatenkantoor, neem dan zeker een kijkje op hun website!