Het beste relatiegeschenk ooit gekregen

relatie geschenk

Opdrachtrelatie geschenk

Vorige week kwam ik op het kantoor van onze boekhouder en kreeg ik het leukste relatie geschenk wat ik ooit heb gekregen. Natuurlijk is het niet voor mij alleen, maar ook voor mijn baas. Dit kregen wij, omdat wij inmiddels alweer 10 jaar bij hen komen om onze administratie te laten doen en dit wilden zij vieren. Wij hebben een heel grappig apparaat gekregen. Het blijkt namelijk zo te zijn dat er op een telefoon nog veel meer bacteriën zitten dan een openbare wc. Zelf heb ik dit nooit geweten, dus dat was best een openbaring. Gelukkig heb ik nu dus iets waarmee ik dat gemakkelijk kan oplossen. Wanneer ik mijn iPhone hierin doe wordt hij namelijk tegelijk schoongemaakt en opgeladen. Na een korte tijd heb ik dus weer een volle batterij en een brandschoon scherm. Voorheen wist ik niet eens dat dit bestond, dus ik vond het erg origineel om te geven. Het is juist ook zo leuk dat het iets is wat ik nu regelmatig ga gebruiken en hierdoor altijd herinnert ga worden aan hun bedrijf.

Tiprelatie geschenk

Zelf willen wij binnenkort ook relatie geschenken gaan geven aan onze klanten. Daarom heb ik ook direct gevraagd waar zij deze hebben aangeschaft. Toen vertelden zij over Cadeau Xpert en daar ben ik toen eens gaan kijken. Het viel meteen op dat zij een heel groot aanbod hadden, waardoor er wel voor ieder wat wils bij zit. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een bedankje of iets dergelijks, neem hier dan zeker eens een kijkje!

Volg & like ons