Hier vindt u meer informatie over petten bedrukken

maxilia-logo

Op een vrijdagmiddag kreeg ik nog een opdracht op het bureau van mijn baas. Ik moest namelijk een bedrijf zoeken dat petten bedrukken voor onze klant. De klant moet namelijk op een evenement staan en wilt petten bedrukken met het logo van het bedrijf erop. Dit vind ik een leuke opdracht en hier ben ik gelijk achteraan gegaan.

Zoekenaanstekers

Om meer te weten te komen over de bedrijven die mij hiermee kunnen helpen ben ik het internet opgegaan om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn namelijk veel bedrijven die producten kunnen bedrukken. Uiteindelijk kies ik dan ook maar een bedrijf uit die mij hiermee gaat helpen. Al gauw kwam ik bij Maxilia terecht. Een collega waar ik vaak mee samenwerk heeft dit bedrijf aangeraden. Op de andere afdeling hebben zij de diensten en producten van dit bedrijf afgenomen en zijn hier zeer tevreden over.

Maxilia51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Het leek mij verstandig om op het internet gelijk het bedrijf op te zoeken en de mogelijkheden te bekijken. Maxilia is al gauw makkelijk te vinden en komt hoog naar voren in de zoekresultaten. Zij hebben een zeer gebruiksvriendelijke website en zeer overzichtelijk. Daarnaast heb ik al gauw het product gevonden dat ik wilde. Toch had ik nog enkele vragen en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers. Deze werden al gauw zorgvuldig beantwoord, en even later kreeg ik de order in mijn mailbox. Geweldig! Mijn baas, de klant en ik zijn zeer enthousiast en willen vaker met dit bedrijf samenwerken.

 

Volg & like ons