Holland Warmte is een aanrader!

logo-holland-warmte

cv-ketel-hollandOp een dinsdagmorgen kwam ik erachter dat ik teveel betaalde voor mijn huidige CV ketel. De CV ketel heb ik gehuurd bij een bedrijf die deze mogelijkheid had. Hier was ik uiteindelijk niet tevreden over. Van vrienden hoorde ik namelijk dat bij Holland Warmte de service en de prijs- en kwaliteitsverhouding velen malen beter was dan bij het andere bedrijf. Daarom heb ik besloten om meer informatie op te halen over dit bedrijf

Internet

Op het internet kon ik het bedrijf al gauw vinden. De website was zeer gebruiksvriendelijk. Dit is een goede website die overzichtelijk is. Daarom kon ik gelijk zien dat ik inderdaad teveel betaalde voor mijn huidige ketel. Om meer informatie hierover op te halen heb ik besloten om de klantenservice te bellen. Ik had nog namelijk enkele vragen die niet werden beantwoord op de website.

Contactcv-ketel-warmte

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had en beantwoordde mijn vragen zorgvuldig. Fijn dat de medewerkers op de hoogte zijn van de producten die ze aanbieden. Diezelfde morgen heb ik nog mijn huidige contract opgezegd. De medewerker heeft mijn keuze vergemakkelijkt. Dit bedrijf heeft een uitstekende service waar ik gebruik van kan maken. Dit allemaal heeft veel vertrouwen bij mij geschapen. Geweldig bedrijf! Ik kan op dit moment geen beter bedrijf bedenken dan Holland Warmte. Overigens ga ik ze ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

 

Volg & like ons