Ik word medewerker klantenservice

Ik word medewerker klantenservice

5 juni 2017 Uit Door Redactie

Dromen waarmakenmedewerker klantenservice medewerker klantenservice

Als jij net als ik medewerker klantenservice wilt worden, dan moet jij zeker even verder lezen. Al vanaf dat ik klein ben, vind ik het enorm leuk om mensen te helpen. Nu wist ik tijdens mijn middelbare school niet precies wat ik daarmee wilde doen, want hiermee kun jij natuurlijk heel veel richtingen uit. Daarna ben ik toen ook eerst een studie gaan doen die mij uiteindelijk helemaal niet beviel. Iedereen om mij heen vond het alleen wel erg goed bij mij passen en toen ben ik dat nog een jaar blijven doen. Doordat ik het daar echt niet naar mijn zin had, gingen mijn cijfers ook omlaag. Toen ik dreigde het niet te gaan halen, ben ik op voorhand gestopt. Mijn ouders vonden dat helemaal niet leuk, maar ik werd er wel gelukkiger van. Die periode daarna ben ik gaan werken bij een supermarkt hier in de buurt. Dat ik dat niet mijn hele leven wilde doen, werd mij al snel duidelijk en toen ben ik op zoek gegaan naar iets anders om te gaan studeren.

Aanrader

Tijdens mijn zoektocht naar iets nieuws ben ik uiteindelijk uitgekomen bij medewerker klantenservice. Dat is inmiddels meer dan een half jaar geleden. Over een paar weken komt er alweer een eind aan mijn eerste jaar bij Fabius, want dit is waar ik deze opleiding volg. Mocht jij meer informatie hierover willen, neem dan een kijkje op hun website. Hier staat heel veel beschreven over de verschillende dingen die zij aanbieden.

Volg & like ons