Internet marketing bureau

Internet marketing bureau

Internet marketing bureau: gegarandeerd een meerwaarde!

Ik had een mooie website met een webshop van zelf ontworpen juwelen. Althans, ik dacht dat een mooie website voldoende was om goed te verkopen. In het begin was ik ook best wel tevreden met mijn verkoop. Tot ik in aanraking kwam met een internet marketing bureau. Zij hebben mij overtuigd om mijn website eens grondig door te nemen. En ik moet toegeven: ze hebben heel wat idee├źn aangebracht waar ik zelf niet was opgekomen. Ik heb een goed contact met het marketing bureau. Er is een duidelijke communicatie, zonder overbodige franjes: ze zeggen gewoon waar het op aankomt. Ze zijn heel kritisch maar op een zeer positieve manier. Het is heel fijn om zo te werken.

Internet marketing bureauEen hogere score op Google!

Ik ben blij dat ik een internet marketing bureau heb ingeschakeld. Ze waren niet echt goedkoop maar ook niet overdreven duur. Ze zijn heel transparant in hun prijzen: je krijgt van tevoren een duidelijke inschatting van de kosten en je bepaalt zelf hoever je hierin wilt gaan. Ondertussen heb ik de eerste kosten er al ruimschoots uitgehaald. Ze zijn gestart met het optimaliseren van de vindbaarheid van mijn site. En ze hebben mij tips gegeven: onder andere het herschikken van mijn pagina’s, het strategisch plaatsen van mijn contactgegevens en contactformulier en het kiezen van andere kleuren voor mijn verschillende pagina’s. Ze hebben de volledige content geoptimaliseerd. Een volgende stap is nu linkbuilding. Hier had ik zelf nog nooit aan gedacht. Ik ben al bezig met het leggen van contacten met andere site-eigenaars. Dit loopt vrij vlot. Het is een echte aanrader! Ik heb er zelf veel van geleerd en kijk uit naar volgende projecten!

Volg & like ons