Kerstcadeau: Powerbanks bedrukken

powerbanks bedrukken

powerbanks bedrukken

Het perfecte kerstcadeau

Ik zag online ineens powerbanks bedrukken staan. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was! Powerbanks zijn er natuurlijk in allerlei vormen en maten, en ook materialen. Ik heb ervoor gekozen metalen powerbanks te laten bedrukken, om te geven als kerstcadeau. Ten eerste binnen mijn familie, omdat we altijd lootjes trekken samen. Ten tweede ook binnen mijn bedrijf. Ik heb een aantal werknemers en met kerst wil ik ze een leuk presentje geven, als bedankje. Natuurlijk krijgen ze ook een mooi kerstpakket, maar dit jaar is het budget groter. Een extra cadeautje is dus altijd leuk!

Ik ben er nog niet over uit wat ik wil laten bedrukken. Misschien ga ik er gewoon namen op zetten, of het bedrijfslogo met het jaartal. In ieder geval geen minions, zoals op de afbeelding hierboven te zien is! Overigens wel heel leuk voor kinderen.. Misschien dat een van mijn kids dan wel weer zo’n powerbank voor zijn verjaardag krijgt. Maar dat terzijde!

Meer ideeën

In de webshop van jmpromotions krijg je in no-time meer ideeen voor superleuke cadeaus. Je kunt er namelijk een bijzonder uiteenlopend scala aan producten laten bedrukken. Van strandballen tot rugzakjes, en zelfs winkelwagenmuntjes! Ik denk dat je tegenwoordig geen excuus meer hebt om geen leuk persoonlijk presentje te geven. Je kunt iedereen wel blij maken met een van de items uit de webshop. Maak het persoonlijk door bijvoorbeeld iemand naam te laten drukken. Zo heb je al gauw een speciaal cadeau voor een speciaal persoon.

Ik ben zelf echt iemand die veel cadeaus geeft. Niet omdat het overladen met cadeaus iets betekent, maar het feit dat je aan iemand hebt gedacht. Voor sommige mensen is dat heel bijzonder, en waarom zou je iemand niet gelukkig maken als je dat zo makkelijk kunt doen? Ik zou het wel weten!

Volg & like ons