Meer geleerd over business intelligence

Meer geleerd over business intelligence

31 januari 2017 Uit Door Redactie

business intelligence consultant

Nieuwe opleiding

Nadat ik mijn vorige communicatie opleiding heb afgerond, ben ik begonnen met een nieuwe opleiding! Daar leer ik veel over business intelligence en dat is ook waarmee ik wil gaan werken in de toekomst. Mij is verteld dat er veel werk is en gaat zijn wat betreft business intelligence, dus leek het mij een goed idee mij hierop te richten. Nu ik meer over business intelligence leer, leer ik ook meer over business intelligence tools. Ik kwam er vorige week achter dat ik tijdens mijn communicatie opleiding ook al gewerkt heb met verschillende BI tools. Dat is nog eens handig, want zo kan ik sneller stappen maken in het leren werken met deze tools! Nu is het nog de bedoeling dat ik het hele business intelligence onder de knie krijg en het natuurlijk ook kan toepassen. Ik ben benieuwd hoe ik het kan gaan gebruiken tijdens mijn werk.

business intelligence consultant

Carriere mogelijkheden

Tijdelijk werk ik in een bedrijf dat ook business intelligence gebruikt. Echter kan ik hier na mijn opleiding waarschijnlijk niet blijven werken. Daarom zal ik op zoek moeten gaan naar business intelligence vacatures. Ik weet dat dit veel gevraagd wordt, maar waar ik echt moet zoeken weet ik dan net weer niet. Online staat er een groot scala aan vacatures, maar die bieden niet exact wat ik wil gaan doen. Daarom is mijn vraag aan jullie of jullie weten waar ik BI vacatures kan vinden. En wat denken jullie van andere carriere mogelijkheden? Zoals het beginnen van mijn eigen bedrijf bijvoorbeeld?!

Volg & like ons