Sneltransport laten wij door Driven bezorgen

sneltransport

Wij hebben al een paar keer de diensten van Driven Sneltransport nodig gehad. De diensten die dit bedrijf levert zijn zeer betrouwbaar. Zij leveren goederen af binnen een zeer korte tijd en daar zijn wij zeer tevreden over. Zodra wij namelijk van één van onze afnemers een opdracht binnen krijgen, moet deze ook meteen verzonden kunnen worden. Doen wij dit via een andere transportbedrijf, gaat daar vaak nog een extra dag aan voorbij. Dit bedrijf pakt meteen de koe bij de horens. Vaak is een bestelling dezelfde dag al geleverd bij onze klant. Een snellere service kunnen wij ons niet bedenken. sneltransport

Wederom een sneltransport snel afgeleverd bij onze klant

Omdat wij zeer afhankelijk zijn van een bedrijf die snel kan leveren aan onze klanten, waren wij op zoek gegaan. Wij hadden wel een bedrijf, maar daar kregen wij meer klachten dan wij voor ogen konden hebben. Heel erg vervelend, want het probleem lag zeker niet aan ons. Vaak als een klant geen bestelling op tijd binnen kreeg, konden zij niet verder meer met hun werk. Dit kost geld.

Gelukkig hebben wij nu een zeer goed en betrouwbaar bedrijf gevonden. Zij leveren met een grote nauwkeurigheid de pakjes af en daar zijn wij heel erg blij mee.

 

Volg & like ons