Vrijwilligerswerk in het buitenland vind je bij Work the world!

Bent u op zoek naar Vrijwilligerswerk in het buitenland? Bij Work the world bent u aan het juiste adres als het gaat om het vinden van vrijwilligerswerk in het buitenland. Wij hebben prachtige locaties beschikbaar waar wij uw hulp hard kunnen gebruiken. U kunt hierbij denken aan verschillenden landen zoals Vietnam, Cambodja, Tanzania en vele anderen landen waar we uw hulpen kunnen gebruiken. Tijdens het traject zult volledig worden begeleid door onze begeleiders. De vraag naar Vrijwilligerswerk in het buitenland is enorm, want de problemen in ontwikkelingslanden zijn nog lang niet opgelost. Voor het vinden van Vrijwilligerswerk in het buitenland gaat u nu naar Work the world!

Wat zijn de werkzaamheden?

Wij krijgen vaak de vraag wat de werkzaamheden inhouden. Je kunt hierbij denken aan voedsel uitdelen, waterflessen uitdelen en medische hulp bieden. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de werkzaamheden. Wij kunnen iedere vorm van hulp waarderen, omdat we hulp op het moment hard nodig hebben.

Stage lopen?

 

Tijdens een buitenlandse stage met Work the World kom kom je in aanraking met een onbekend gezondheidszorgsysteem. Je zult nieuwe vaardigheden leren, jezelf als professional ontwikkelen en vertrekken met heel veel nieuwe herinneringen.

Volg & like ons