Wat kun je zoal verwachten van sinterklaaspakketten?

Sinterklaaspakketten

Het is leuk om aan het einde van het jaar een kerstpakket te ontvangen van je werkgever. Echter zijn er in ons land veel meer mensen die sinterklaas vieren. Daarom zijn er tegenwoordig ook de sinterklaaspakketten. Want waarom zou je iets met kerst moeten geven aan mensen die toch niks met kerst hebben?

Groot aanbod

Wat zit er zoal in een sinterklaaspakket?

Een sinterklaaspakket kan alles bevatten wat de gever wil. Je kunt dus kiezen voor traditionele producten die je ook in een kerstpakket ziet, maar je kunt ook een andere weg in slaan:

  • verpak alles in een jute zak
  • stop er sinterklaas snoepgoed in 
  • stop er juist typische kerstpakket producten in
  • geef het al in november

Wees creatief want het leuke van die pakketten is dat je eigenlijk elke kant op kunt gaan. Je hoeft ze bijvoorbeeld ook helemaal niet op sinterklaas te geven. Waarom zou je dat pakket niet gewoon alvast in november geven? Dan kunnen mensen er alvast van snoepen of het gebruiken voor in de schoen. Het is een leuke traditie om op te bouwen met je personeel als je eens iets anders wil doen dan die kerstpakketten waar iedereen voor gaat. 

Top kwaliteit

Je kunt het ook allebei doen…

Wil je mensen echt het gevoel geven dat ze belangrijk voor jou en je bedrijf zijn? Dan kun je ook nog allebei doen. Je geeft ze zowel een sinterklaaspakket als een kerstpakket! Dat onthouden mensen voor de rest van hun leven. Bovendien is het relatief betaalbaar als je het allemaal bij dezelfde leverancier haalt.

Volg & like ons