Wist jij dat bhv verplicht is?

Wist jij dat bhv verplicht is?

16 maart 2017 Uit Door Redactie

Afgelopen week was ik verbaasd! Ik was er namelijk achter gekomen dat bhv verplicht is. Iets wat ik dus niet wist en hier graag verandering in wilde zien. Zodoende ben ik druk op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Wat dat betreft werken wij met een klein team, dit houdt in dat één bedrijfshulpverlener voldoende is. Pas als je dit op het internet gaat zoeken kom je erachter dat dit dus niet het geval is. Als je maar een gediplomeerde rond hebt lopen op de werkvloer, dan houdt dit ook direct in dat deze persoon nooit ziek, vrij of afwezig kan zijn. En dan heb ik het nog niet gehad over de zomervakantie!

klein-3-BHV-incompany

Wie is geschikt?

Doordat ik via het internet ben gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin kwam ik terecht op de website van veiligheids-trainingen.nl. Zij geven deze training door het gehele land waardoor er vast en zeker een in onze regio te vinden is. Door deze website te lezen werd het voor mij wel duidelijk dat er minimaal twee personen moeten zijn die bedrijfshulpverlening op zak hebben. Zo heb ik mijzelf hierin aangesteld om deze opleiding te gaan volgen. Vervolgens heb ik mijn collega’s gevraagd wie hier nog meer in geinteresseerd is. Gelukkig stak er maar eentje zijn vinger op waardoor ik hem ook direct heb ingeschreven om mee deel te nemen met mij. Nu dat ik weet dat bhv verplicht is heb ik hier alvast voorzorgsmaatregelen voor getroffen.

ehbo-incompany-breed-klein

Volg & like ons