Xbrl filing software kopen

Sommige financiële instellingen in Nederland zijn verplicht tot het aanleveren van rapporten aan diverse overheidsinstanties. Dit kan de belastingdienst zijn of een andere instantie. In 2017 moet dit ook nog eens in xbrl gebeuren. Hiervoor kan er gebruik worden gemaakt van xbrl filing software.

Xbrl filing software is gemaakt met behulp van het open standaard xbrl. Xbrl is de taal dat gebruikt word voor het maken van de xbrl filing software. Het is ontwikkeld door een organisatie zonder winstoogmerk. Als doel hadden ze het delen van financiële gegevens makkelijker maken. Dit is dan ook gelukt. Over de hele wereld wordt immers gebruik gemaakt van xbrl filing software.

Zoals in Nederland zijn ook in andere landen steeds meer instanties het aanleveren van rapporten met xbrl filing software verplicht aan het stellen. Als ondernemer is het dan ook verstandig om xbrl filing software aan te schaffen. In de toekomst zal het namelijk voor meer bedrijven verplicht worden om de rapporten in xbrl aan te leveren en dit kan met de xbrl filing software.

De xbrl filing software is bij diverse leveranciers van software verkrijgbaar. Ze hanteren wel verschillende prijzen voor xbrl filing software dus is het wel handig om deze prijzen te vergelijken.

 

Volg & like ons